Avoimet työpaikat

Measur on laboratorioanalyysejä ja testauspalveluita tarjoava yritys. Teemme yhteistyötä yli 250 mittauspalveluita tarjoavan laboratorion kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme niiden parhaita menetelmiä.

Measurin palvelua käyttämällä yritykset pystyvät vähentämään sekä oman tuotekehityksensä että ulkoisen laadunvarmistuksen ja sertifioinnin kustannuksia sekä aikaa, kun näytteet mitataan juuri heidän tarpeeseensa parhaiten soveltuvassa laboratoriossa.

Esimerkiksi uusien ympäristöä säästävien teknologioiden kehittäjät pystyvät pelastamaan maapallon paljon nopeammin ja halvemmalla käyttämällä meidän palveluamme.

Tule rakentamaan ja kehittämään maailman parasta mittauspalvelua meidän kanssamme!

Asiantuntija

Tärkeimmät työtehtävät

Autat asiakkaitamme valitsemaan juuri heille sopivat mittausmenetelmät ja räätälöit niistä täydellisiä testipaketteja yhdessä eri kumppanilaboratorioidemme yhteyshenkilöiden kanssa. Hoidat näytteet kumppanilaboratorioihimme testattavaksi ja tulosten valmistuttua koostat laboratorioista saadun datan asiakkaalle helposti ymmärrettävään muotoon. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen koko projektin ajan, tarjouspyyntövaiheesta aina työn laskuttamiseen saakka.
Hommien hoitaminen vaatii toimimista eri sidosryhmien välillä, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista luonnetta. Tulet toteuttamaan projekteja, joista sinulla ei todennäköisesti ole aiempaa kokemusta, joten toivomme sinulta ennakkoluulotonta can do -asennetta.
Emme odota, että olet laboratorioalan ammattilainen, mutta työssä menestyminen vaatii luonnontieteellistä tai insinööritaustan koulutusta tai muuta kautta hankittua vastaavaa osaamista.

Toivomme sinulta

 • Luonnontieteellinen tai teknillinen koulutus
 • Can do -asenne
 • Kokemusta laboratorioalalta
 • Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
 • Sosiaalinen luonne – osaat hymyillä puhelimessa

Tarjoamme sinulle

 • Vastuuta ja vapautta täydellisessä balanssissa
 • Tärkeän roolin kansainvälistyvän startupin organisaatiossa
 • Mahdollisuuden esimiestehtäviin tulevaisuudessa
 • Loputtoman mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi
 • Tiimi-iltoja, tiimilounaita ja muuta rentoa hengausta superihanien tyyppien kanssa

Mitä seuraavaksi?

 1. Hae nyt – uskotko, että olet täydellinen tyyppi Measurille? Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected] otsikolla Asiantuntija. Positioita on tarjolla useita ja ne täytetään heti kun sopivia tekijöitä löytyy.
 2. Kysy lisätietoja – jäikö joku asia mietityttämään? Kysy Kallelta 040 730 1383 tai [email protected]
 3. Vinkkaa tutuille – onko tämä positio jonkun tuttusi unelma? Vinkkaa heille!